Pronájem dvou kanceláří v přízemí domu, 50 m2, Táborská, Praha 4- Nusle


Pronajmuto



další obrázky

Popis objektu

Nabízíme k pronájmu dvě pěkné světlé kanceláře se zázemím v přízemí cihlového činžovního domu ze 60tých let. Okna jsou situována do ulice s výhledem do parku. Možnost využití prostoru mezi okny na fasádě domu a nad okny pro reklamní poutače či nabídku činnosti nájemce.
Výborně dostupná adresa. Táborská ulice je jedna z důležitých komunikací Prahy 4, která tvoří spojnici Pankráce s náměstím Bratří Synků. Jezdí zde tramvaj č. 18 a autobus č. 193. Na metro C Vyšehrad cca 5 min. pěšky. Před domem je malé parkoviště. V přízemí domu je ještě jedna provozovna (kadeřnictví), v sousedních domech je květinářství a prodejna sportovních potřeb a ob dům škola, což vše znamená značný pohyb osob. V této oblíbené části Nuslí se nachází dále spousta obchodů, kaváren a restaurací. Bez provize RK, k dispozici od 1.11.2018.

Dispozice a vybavení:
Dvě průchozí, přibližně stejné velké kanceláře se sociálním zázemím - dveřmi oddělená kuchyňka a WC, nová plastová okna, ústřední topení (vlastní plyn. kotelna v domě). Zabezpečení - kovové mříže na oknech i na vchodových dveří (vstupu z domu). Možnost přenechání nábytku dle dohody.

Kanceláře jsou užívány po řadu let jako realitní kancelář (ta současná mění provozovnu). Vhodné využití opět jako realitní kancelář, cestovní či advokátní kancelář, reklamní agentura, poradenské či finanční služby apod.

K ceně za nájem je třeba připočítat zálohy na služby 1 950 Kč/měs. ( ÚT, vodné stočné) + elektřinu, kterou si nájemce převádí na sebe. Kauce jeden nájem, bez provize RK.

Mapa