Pronájem zařízeného bytu 2+1 v centru Prahy, 50 m2, Senovážné náměstí, Praha 1


Pronajmuto



další obrázky


Popis objektu

Nabízíme exkluzivně pronájem pěkného kompletně zařízeného bytu nedaleko Václavského náměstí.
Jedná se o samostatný byt pod uzamčením se společnou předsíní s dalším bytem. Okna jsou situována do tichého vnitrobloku a byt se nachází v 1. patře domu bez výtahu. Díky vnitrobloku a 1. patru do bytu během dne slunce téměř vůbec nesvítí, ale vzhledem k tomu, že je obklopen dalšími byty, se jedná o suchý a teplý byt.
K dispozici od 1.6.2018, prohlídky možné od 2. května.

Vzhledem ke společné předsíni s dalším bytem je podmínkou pronajímatele klidný pár nebo i dvě nezávislé osoby, nekuřáci bez domácích mazlíčků. Byt nelze využívat ke krátkodobým pronájmům. Pronajímatel upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení.

Skvělá dostupnost MHD včetně vlaku (nedaleko Hlavní i Masarykovo nádraží), v místě je nejen spousta obchodů, restaurací, bister a kaváren, ale také kina a divadla.

Dispozice: z domovní chodby se vchází do společné předsíně s dalším bytem. Ze společné předsíně se vchází do bytu - kuchyně, koupelny a dvou průchozích pokojů.

Vybavení : nová kuchyňská linka včetně plynové varné desky (dvouplotýnka), ledničky, mikrovlnné trouby a nádobí. Koupelna je rovněž nově po úpravě - v bytě není pračka. Průchozí pokoje jsou zařízeny starším kvalitním nábytkem z padesátých let vč. dvou lůžek. Stávající nábytek nelze vystěhovat.

Cena nájmu již obsahuje i veškeré poplatky (ústřední topení, vodu, elektřinu a plyn v bytě, úklid a osvětlení domu), bez internetu. Jistota (kauce) je 15 000 Kč, odměna RK 7 900 Kč.

The apartment isn´t suitable for foreigners who don´t speak Czech. The owners of the apartment is older couple and speak only Czech. Thank you for understanding.

Mapa