Pronájem atypického bytu 1+1, 50 m2, Cimburkova, Praha 3 - Žižkov

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu atypický, prostorný a světlý byt po úpravě s francouzským oknem v pokoji. Byt je ve 2. patře v historickém činžovním domě v srdci Žižkova. Dům je bez výtahu. Pozor - WC s malým umyvadlem je mimo byt. Je však vlastní ( tzn. samostatné pouze pro tento byt -nikoliv společné s dalšími byty..

Bydlení za dobrou cenu, vhodné zejména pro jednu osobu nebo mladý pár (majitel si nepřeje do tohoto bytu více 2 osoby). Byt není vhodný pro děti vzhledem k WC mimo byt ani pro spolubydlení (průchozí místnosti), ani jej nelze krátkodobě podnajímat. Byt je nekuřácký.

Minimální doba pronájmu 1 rok, majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků.

Dispozice: Z chodby domu se vstupuje do velké kuchyně, odtud pak do pokoje. Vlastní WC je umístěno mimo byt ve stejném podlaží na chodbě domu (cca 8 metrů od bytu).

Vybavení: V kuchyni je nová menší rohová kuchyňská linka, nová lednička a sprchový kout. Topení - 2x elektrická akumulační kamna, ohřev vody el. boiler (v bytě není plyn - vše je na elektřinu, tzn. výhodný tarif). V pokoji jsou pěkné původní parkety. Nové lustry v obou místnostech. Parkety v pokoji, původní dvoukřídlé dveře.

V místě je spousta obchodů, restaurací, bister a a rohem je populární Divadlo Járy Cimrmana. Přes ulici je vstup do jednoho největších pražských parků - Vítkova, v blízkosti je Žižkovský tunel a tedy pohodlná pěší zkratka do Karlína. Výborná dostupnost MHD - autobusy, tramvaje, nedaleko metro C Florenc nebo metro A Flora.

K ceně za nájem je třeba připočítat zálohy za služby 700 Kč/os/měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) a elektřinu, kterou si nájemce přihlašuje na sebe a hradí přímo dodavateli. Kauce 12 000 Kč, odměna RK 1/2 nájmu.

Mapa