Pronájem bytu po rekonstrukci 1+1, 46 m2, Prokopova, Praha 3 - Žižkov

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu útulný byt po rekonstrukci v půvabném žižkovském pavlačovém domě bez výtahu. Dům s majitelem má nově opravenou fasádu a nová okna do ulice. Vhodné max. pro 2 osoby, ideální bydlení pro pár. Majitel domu upřednostňuje zájemce bez domácích mazlíčků.

Byt se nachází ve 3. patře a má vstup z chodby domu. Pavlač domu je směrem na dvůr na jih ( vede na ní okno z kuchyně) a lze ji využívat jako terasu. Dům se nachází v srdci Žižkova a v okolí je spousta obchodů, restaurací i divadla. Přes ulici je vstup do jednoho největších pražských parků - Vítkova, v blízkosti je Žižkovský tunel - pohodlná pěší zkratka do Karlína. Výborná dostupnost MHD - autobusy, tramvaje, nedaleko metro C Florenc nebo metro A Flora.

Vybavení: rohová kuchyňská linka s úplně novým plynovým sporákem a digestoří, v pokoji jsou přebroušené a nalakované krásné původní parkety. Koupelna je se sprchovým koutem a WC, vodu ohřívá el. boiler. Plynové vytápění 2x WAW. Velká šatní skříň v chodbě, police ve spíži, kovový věšák, pračka v koupelně. Jinak bez nábytku. Byt je uklizen úklidovou firmou a připraven k nastěhování.

Po dobu nájmu si lze přihlásit trvalé bydliště a získat tedy parkovací kartu pro Prahu 3.
K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 600 Kč/os/měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) + energie (elektřinu a plyn), které si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce je 15 tis.Kč. Odměna RK 1/2 nájmu.

Mapa