Pronájem bytu po rekonstrukci v širším centru, 1+1, 45 m2, Prokopova, Praha 3 - Žižkov


Pronajmuto



další obrázky

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu byt po rekonstrukci ve 2. patře historického pavlačového žižkovského domu bez výtahu. Do bytu se vstupuje z malebné pavlače situované na jihozápad, která se dá užívat jako terasa.

Dům se nachází ve vyhledávané části Žižkova na skvěle dostupné místě autobusem i tramvají (nedaleko metro). V místě je spousta obchodů, restaurací, klubů a známé Žižkovské divadlo. Přes ulici se vchází do jednoho z největších pražských parků - Vítkova. V blízkosti je Žižkovský tunel - pěší zkratka do Karlína.

Pěkné bydlení pro jednu osobu či pár (max. 2 osoby). Vzhledem k dispozici není byt vhodný pro spolubydlení. Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt nelze krátkodobě podnajímat.

Dispozice: Z pavlače se vchází do předsíně s oknem a z té na samostatné WC. Dále do kuchyně - z té se vstupuje do pokoje a koupelny.

Okna bytu jsou situována na jihozápad a na severovýchod.

Vybavení: Nová kuchyňská linka se sporákem a volně stojící lednice s mrazákem, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. V pokoji je velká šatní skříň a dvojlůžko, jinak bez nábytku. Ohřev vody el. boiler, topení 1 x plynové topidlo WAW a 2x nové přímotopy tzn. výhodný tarif. Na podlahách PVC a dlažba. Po dobu nájmu si lze přihlásit trvalé bydliště.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 520 Kč/os./měs. + energie, které si nájemce přihlašuje na sebe. Krásné bydlení pro milovníky Žižkova, doporučujeme! Odměna RK jeden nájem.

Mapa