Pronájem bytu 1+1 s balkonem, 51 m2, náměstí Generála Kutlvašra, Praha 4 - Nusle


Pronajmuto



další obrázky






Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu prostorný, světlý a tichý byt s balkonem a sklepní kójí v širším centru Prahy. Pěkný byt po celkové úpravě má krásný výhled do parku a nachází se v klidné ulici ve 3. patře historického činžovního domu bez výtahu. Má částečně zachovalé původní prvky a "retro" kovovou kuchyňskou linku...
Byt je nezařízený.

Vyhledávané místo s výbornou dostupností MHD - blízko zastávky tramvají, autobusu, několik minut na metro Vyšehrad i Pankrác. Bez parkovacích zón. V místě je spousta obchodů, restaurací, kaváren i škola, nedaleko OC Arkády.

Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení ( max. 2 osoby) a bez domácích mazlíčků. Dispozice bytu není vhodná pro spolubydlení. Majitel domu si nepřeje využívat byt ke krátkodobým pronájmům.

Dispozice: velká předsíň, ze které se vstupuje do kuchyně a poté do pokoje (průchozí místnosti). Z předsíně se dále vstupuje do koupelny, na samostatné WC a do komory.
Okna pokoje jsou situována do klidné ulice s výhledem do parku (sever), kuchyň je situována do vnitrobloku (jih).

Vybavení: kuchyňská linka s plynovým sporákem a ohřívačem vody, vytápění 2 x plynové WAW, ohřev vody elektrický boiler. Koupelna s vanou a samostatné WC.

K ceně za nájem je třeba připočítat zálohy za služby 500 Kč/os/měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu). Energie (elektřinu a plyn ) si nájemce přihlašuje na sebe. Jistota (vratná kauce) 12 000 Kč, odměna RK je jeden nájem.

Mapa