Na pronájem dvoupodlažní prostor k podnikání (kanceláře), 128m2, Svatoslavova, Praha 4 - Nusle

Popis objektu

Atypický dvoupodlažní nebytový prostor ve velmi pěkném secesním činžovním domě z roku 1911. Prostor je po rekonstrukci. Obě patra jsou propojena kovovým vnitřním točitým schodištěm. Vstup do přízemí je z chodníku, na vstupních dveřích je bezpečnostní stahovací roleta a okna mají mříže. Uvnitř je zabezpečovací zařízení. Velikost přízemních prostor je cca 38 m2 a skládají se z recepce vybavené pultem a ze samostatné kanceláře. Výměra suterénní části je cca 90 m2. Prostory v suterénu jsou členěny na 3 místnosti. V suterénu je i sociální zařízení (2x WC a umývárna ), dále kuchyňka vybavená barovým pultem, židlemi a stěnou na míru. Vytápění je elektrické - nízká sazba.
Poslední využití bylo jako školící pracoviště, dříve grafické studio.
Prostor je vhodný opět pro školící středisko, výuku jazyků apod.
Majitel garantuje, že nájemce by v případě vládních opatření, které by mu znemožnili prostory využívat, neplatil za tyto dny nájemné, což je v naší aktuální situaci velmi vstřícná nabídka.
V ceně nájmu je i užívání nábytku na fotografiích a zabudovaného trezoru. Poplatky za služby pouze 200,-Kč měsíčně za vodné. Nájemce si hradí sám elektřinu, dle své spotřeby.
Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. Odměna RK je ve výši 1/2 měsíčního nájmu.

Mapa