Pronájem dvoupodlažního rodinného domu 5+kk (140 m2) se dvěma koupelnami a se zahradou, Žitná, Dobře


Pronajmuto



další obrázky












Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu pěkný dvoupodlažní, částečně zařízený dům/novostavbu 5+kk (cca 140 m2) se dvěma koupelnami, zahradou a dvěma parkovacími místy na pozemku. Elektronické zabezpečení, na střeše jsou solárními panely na ohřev vody. V domě je dostatečné množství úložných prostor. Objekt se nachází v klidné zelené rezidenční čtvrti. V Dobřejovicích je mateřská školka, multifunkční hřiště, knihovna i policejní stanice. V okolí jsou cyklostezky, nedaleko je obchodní a zábavní zóna Čestlice s aquaparkem a Průhonice se známým parkem. Velmi dobrá dostupnost do Prahy (Pražský okruh nebo D1), autem do Prahy za cca 12 minut, autobusem MHD cca 20 min na metro Opatov.

Prohlídky jsou možné od 12.9. 2018, pak k dispozici ihned.

Ideální bydlení pro rodinu s dětmi (max. 5 osob), majitel upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Dům nelze pronajmout jako ubytovnu a nelze jej ani krátkodobě podnajímat.

Dispozice:
Přízemí - z předsíně se vchází do obývacího pokoje, (ze kterého vedou prosklené dveře na zahradu), propojeného s plně vybaveným kuchyňským koutem, 3 menší pokoje, 1 x koupelna s WC a technická místnost.
První patro - prostorná podkrovní ložnice, komora, koupelna s WC.

Vybavení:
Plně vybavená nadstandardní kuchyňská linka s myčkou a lednicí, vestavěná knihovna v obývacím pokoji, šatní skříň v předsíni, skříně a knihovna v ložnici, komora/šatna v horním patře, technická místnost s plynovým kotlem (centrální topení) a elektrickým boilerem (ohřev vody), navíc podlahové topení v obývacím pokoji.
Koupelna v přízemí má vanu, bidet a WC. Druhá koupelna v patře je s vanou, sprchovým koutem a WC. Okna mají žaluzie a garnýže, ve střešních oknech jsou rolety. Na podlahách v domě je korek, plovoucí podlaha nebo dlažba. Napojení na veřejný vodovod a kanalizaci. Možnost připojení k internetu. Na zahradě je k dispozici zahradní domek.

K ceně za nájem je třeba připočítat zálohy na služby cca 5 000 Kč/měs. tj. elektřina, plyn, vodné a stočné, popelnice. Veškerá měřidla si nájemce převádí na sebe a platí přímo dodavateli. Kauce 1 nájem, odměna RK jen 16 400 Kč.

We offer exclusively for rent a nice two-storey, partly furnished house 5 + kt (140 m2) with two bathrooms, garden and two parking spaces on the land. The house with electronic security, solar panels on the roof and plenty of storage space is located in a quiet green residential area. There is kindergarten, shop, post, multifunctional playground and police station in Dobřejovice. There are biking trails, near the business and entertainment zone Čestlice - Průhonice with aquapark, very good access to Prague (Pražský okruh or D1), by car to Prague in about 12 minutes, by bus cca 20 min to metro Opatov,.
Viewings are possible from 12.9. 2018, then available immediately.

Ideal housing for families with children (up to 5 people), the owner prefers long-term residents and without pets.

Disposition:
Ground floor: from the entrance hall you enter the living room (from which the French door leads to the garden), connected with a fully equipped kitchenette, 3 smaller rooms, 1 x bathroom with toilet and technical room.
Floor - spacious attic bedroom, storage room, bathroom with toilet.

Equipment:
Fully equipped kitchen with a dishwasher and refrigerator, built-in library in the living room, wardrobe in the hallway, wardrobe and library in the attic bedroom, small storage room, technical room with gas boiler (central heating) and electric boiler (water heater), floor heating in the living room and solar panels on the roof.
The bathroom on the ground floor has a bathtub, bidet and toilet. The second bathroom on the floor has a bathtub, a shower and a toilet. Blinds on windows. The floor of the house is cork, floating floor and tiles. Connection to public water supply and sewerage. Electronic security, internet connection possible. A garden house in the garden, two parking spaces on the land.

The price for the rent need to be added to the service charges of approx. CZK 5,000 per month ie electricity, gas, water and sewerage, garbage cans. All the meters are transferred to the tenant and pay directly to the contractor. Deposit 1 rent, REA reward only 16 400 CZK.

Mapa