Pronájem bytu 4+kk, 116 m2, Cimburkova, Praha 3 - Źižkov

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu byt v pěkném historickém rohovém u Prokopova náměstí. Dům byl původně pavlačový - pavlač byla zasklena. Byt je po úpravě a nachází se ve 1. patře.

Dispozice: Z předsíně jsou samostatné vstupy do koupelny, na WC, do jednoho z menších pokojů a do velkého pokoje propojeného obloukem s kuchyní. Z toho je pak vstup pak do rohového pokoje. Druhý menší pokoj je přístupný přes první menší pokoj. Teoreticky lze byt užívat i pro spolubydlení dvou párů. Jeden by mohl užívat dva menší pokoje pod uzavřením a druhý pár větší rohový pokoj, který je rovněž pod uzavřením. Velký pokoj propojený s kuchyní může v tomto případě sloužit jako společný. Poslední využití bylo jako firemní byt pro zaměstnance.

Vybavení: Rohová kuch.linka s myčkou, lednice. Úložná komora přímo v bytě. Koupelna s vanou. WC samostatné. Na podlahách jsou většinou parkety, pouze ve dvou menších pokojích jsou plovoucí podlahy. Plynový kotel ústředního topení jen pro tento byt.

Skvěle dostupné místo MHD v širším centru Prahy - autobusy, tramvaje, metro. V blízkosti je vstup do Žižkovského tunelu - zkratky do Karlína. V okolí je spousta obchodů, bister, kaváren a i vstup do jednoho z největších pražských parků - Vítkova.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 550,-Kč/os/měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu). Elektřinu si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce 30.000,-Kč, odměna pro RK 1/2 nájmu. K dispozici ihned. Prohlídky jsou možné po dohodě, tak nás neváhejte kontaktovat.

Mapa