Pronájem zařízeného bytu 3+kk s balkonem a garážovým stáním, Praha 4 - Michle, ulice Za Arielem

Popis objektu

K pronájmu nabízíme krásný, světlý, zařízený byt se dvěma ložnicemi a velkým obývacím pokojem v novostavbě z r. 2012. Součástí nájmu je i garážové stání v domě a sklep. Dům, byt i jeho zařízení jsou ve velmi dobrém stavu - viz fotografie.

Výhled z oken je do klidné části směrem na Botič, který je v sousedství. Dům je výborně dostupný MHD (stanice tramvají a autobusů je za rohem). V místě je řada obchodů, restaurací, apod.

K ceně nájmu je třeba připočíst zálohy na služby (ÚT, vodu, výtah, popelnice), která je 4.500,-Kč/měs. v případě 2 osob + zálohy na elektřinu, kterou si nájemce převede na sebe + kauci + provizi RK je ve výši 1/2 nájmu.

Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt je ideální pro pár, příp. pro rodinu - max. 2 dospělí a druhá ložnice ideálně pro jedno dítě či příležitostné ubytování člena rodiny. Majitel domu si nepřeje využívat byt ke krátkodobým podnájmům ani na spolubydlení. Nábytek z bytu si majitel nepřeje odstraňovat. Tento byt je nekuřácký.

Mapa