Pronájem částečně vybaveného dvoupodlažního bytu 3+kk 115 m2 v činžovní vile Na Květnici, Praha 4


Pronajmuto



další obrázky



















Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu krásný nově kompletně zrekonstruovaný romantický podkrovní byt 3+kk (užitná plocha 115 m2) ve vilové čtvrti s nádherným výhledem do Nuselského údolí, na Vršovice a Vinohrady.
Atypický dvoupodlažní byt s vybavenou kuchyní má dvě koupelny, dvě komory a v ceně nájmu je jedno parkovací místo ve dvougaráži na pozemku. Zahrada vily není k dispozici.
Klidné bydlení v prvorepublikové rondokubistické činžovní vile z roku 1928 s celkem čtyřmi byty. Vila je nově nákladně a citlivě zrekonstruovaná (PENB třídy B!).

Členitý byt, do kterého se vstupuje z prvního patra vily, má vlastní schodiště do posledníjo patra a zabírá celé toto poslední patro - viz půdorys v příloze včetně označení zkosených stropů.
Vzhledem k tomu, že do jednoho z pokojů i do jedné z koupelen se vstupuje z předsíně bytu, je vhodný i pro spolubydlení.

Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt je vhodný pro maximálně 4 osoby a není jej možné krátkodobě podnajímat.

Nadstandardní bezpečnostní vstupní dveře do bytu, kuchyňská linka vybavená spotřebiči Bosch (myčka, elektrická varná deska, elektrická trouba, digestoř), jedna koupelna je s vanou, sprchovým koutem a WC, druhá koupelna je se sprchovým koutem a WC, jedna větší, jedna menší komora. Vnitřní dveře z masivního dřeva, dřevěná okna, podlahové vytápění, stromečkové parkety, dlažba v koupelnách, v předsíni marmoleum. Díky tepelnému čerpadlu jsou nízké náklady na topení a ohřev vody.

Z nejkrásnější nuselské lokality je jen pár minut chůze na zastávku tramvaje, v dosahu jsou stanice metra (Vyšehrad a Pražského povstání). Velmi dobrá dostupnost do centra tramvají a nedaleko je i náměstí bratří Synků.
V okolí je řada obchodů, kaváren, restaurací, velké parky a divadla Na Fidlovačce a Na Jezerce. V blízkosti se nachází např. mateřská školka, základní škola i gymnázium.

K ceně za nájem je třeba připočíst zálohy na služby: 1.500,- Kč měsíčně za vytápění za byt + 500 Kč/os./měs. jako zálohy na služby (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) + elektřinu, kterou si nájemce převádí na sebe. Kauce 1 nájem, odměna RK 14 000 Kč.

We offer exclusively for rent beautiful newly completely reconstructed apartment 3 + kk in a residential area with a wonderful view of the valley Nusle, Vršovice and Vinohrady.
Vršovice and Vinohrady.
Attic apartment with equipped kitchen has two bathrooms and in the rental price is one parking space in a double garage on the land, villa garden is not available.
Quiet accommodation in the 1920s rondocubian apartment villa with a total of 4 apartments. The villa is newly costly and sensitively renovated..

The apartment occupies the entire last floor of the villa - see the spaceplan in the photogallery. The entrance is from the first floor of the house and has its own staircase.

Luxury security entrance door to the apartment, kitchen equipped with Bosch appliances (dishwasher, electric hob, electric oven, hood), one bathroom with bath, shower and toilet, second bathroom with shower and toilet. Solid wood interior doors, wooden windows, underfloor heating, parquet floors, tiles in the bathrooms, in the hall marmoleum. The heat pump has low heating and water heating costs.

The most beautiful location in Nusle is still only a few minutes walk to the tram stop, metro stations (Vysehrad and Prague Uprising) are within easy reach. Very good access to the center by tram. There are many shops, cafes, restaurants, large parks. Close to kindergarten, elementary school and gymnasium.

The price for the rent must be added to the service charges: CZK 1,500 per month for heating per apartment + CZK 500 / person / month. as backups for services (sewerage, bin, cleaning and lighting of the house) + electricity that the tenant log on himself. Deposit 1 rent, reward RK 14 000 CZK.

Mapa