Pronájem částečně zařízeného bytu 3+kk se dvěma balkony, 120 m2, Elišky Peškové, Praha 5 - Smíchov


Pronajmuto



další obrázky










Popis objektu

Nabízíme k pronájmu krásný částečně zařízený byt se dvěma balkony, který se nachází v 1. patře historického domu s výtahem.
Volný ihned.
Byt i celý dům s atmosférou měšťanského bydlení ze začátku minulého století je kompletně a citlivě zrekonstruován . Zachované původní prvky - fládrované dvoukřídlé dveře, parkety apod.

Atraktivní místo u Arbesova náměstí v blízkosti parků Kampa (500 m) a Petřínských sadů. Skvěle dostupné MHD - tramvaje, autobusy, 5 minut pěšky metro Anděl. V okolí je spousta obchodů, bister a restaurací, obchodní centrum Smíchov i školy , školky, divadlo i kina.
Nájemní smlouva min. na 1 rok, majitel domu preferuje dlouhodobé bydlení. Pohodlné bydlení pro rodinu (max. 4 osoby), ne prosím domácí mazlíčci. Byt také nelze krátkodobě podnajímat.

Dispozice: vstupní hala, obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, dva další pokoje se samostatnými vstupy, koupelna, samostatné WC, technická místnost.

Vybavení: kuchyňská linka s myčkou a kombinovaným sporákem (varná deska a el. trouba), v samostatné místnosti pračka a sušička. V předsíni jsou šatní skříně. Koupelna s balkonem má rohovou vanu i sprchový kout. Vytápění ústřední - vlastní plynový kotel (ohřívá i vodu). Bezpečnostní vstupní dveře. Do bytu je zaveden telefon, rychlý internet a televize UPC. Na podlahách v pokojích parkety, zbytek bytu dlažba.
Parkování je možné v okolí domu nebo lze zajistit placené místo v krytých hlídaných garážích cca 250 m od domu.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby cca 1.800 Kč měsíčně + energie (elektřina a plyn), které si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce jeden nájem,odměna RK 18 100 Kč.

We offer to rent a very nice partly furnished apartment with two balconies, located on the first floor of a historic building with an elevator.
Available immediately.
The apartment and the whole house is completely and sensitively renovated.

Attractive place near Arbes Square, near the Kampa Park (500 m) and Petrin Park. Excellent public transport - trams, buses, 5 minutes by underground station Andel. There are plenty of shops, bistros and restaurants, the Smichov shopping center and schools ( Primary School Drtinova, French Lyceum, Austrian Gymnasium), kindergartens, theater and cinemas.
Rental contract at least for 1 year, the owner of the house prefers long-term housing. Comfortable living for a family (max 4 people), no pets, please. The apartment can´t be hired for a short time.

Layout: entrance hall, living room connected with a kitchenette, two other rooms with separate entrances, bathroom, separate toilet, utility room.

Facilities: kitchen with dishwasher and combined cooker (hob and electric oven), separate washing machine and tumble dryer. The bathroom with a balcony has a corner bathtub and a shower. Central heating - own gas boiler (also heats water). Security entrance door. The apartment is equipped with telephone, fast internet and UPC television. On the floors in the rooms parquet, the rest of the apartment tiles.
Parking is possible in the surroundings of the house or you can secure a paid place in covered guarded garages about 250 m from the house.

The rental price is to be charged for services of about CZK 1,800 per month + energy (electricity and gas) that the tenant enters for himself. Deposit one rental, RK reward 18 100 CZK.

Mapa