Mezonetový byt s balkonem a sklepem+ kryté garážové stání v apartmánovém domě v Harrachově

Popis objektu

Na dlouhodobý pronájem nabízíme mezonetový byt v pěkném apartmánovém domě Karolínka. K bytu náleží balkon o velikosti 8,5m2 na užší straně domu a pěkný sklep v přízemí o velikosti cca 2m2. V ceně nájmu je i jedno vnitřní kryté garážové stání o výměře cca 11,5m2.
Dispozice bytu: z domovní chodby se vstupuje do předsíně a z ní jsou jsou vstupy do první koupelny s WC a do pokoje s kuchyňským koutem a balkónem Po vnitřním dřevěném schodišti se vystupuje do horního patra, kde je WC s umyvadlem a dvě místnosti na spaní. V současné době je byt volný a je upraven pro krátkodobé ubytování 6 -8 osob.
Byt je vybaven kuchyňskou linkou na míru a nábytkem -viz foto.. Vytápění budovy je centrální (ÚT). Celková výměra je cca 76 m2 včetně balkonu, sklepa a garážového stání.

Harrachov je jedním z nejvýznamnějších krkonošských horských středisek s kompletní občanskou vybaveností, která je dobře dostupná. Téměř naproti objektu je obchod Norma a v sousedství sídlo Policie. Apartmán Karolína Harrachov je vzdálený cca 200 metrů od Muzea skla a cca 400 metrů od bobové dráhy. SVJ domu velmi dobře funguje. Byt je možno užívat jak pro rekreaci, tak i pro celoroční bydlení. Prohlídky jsou možné po předchozí dohodě.
K ceně nájmu je třeba připočíst zálohu na služby tj. vodné , ÚT atd. (v závislosti na počtu osob 1.500 - 2.500,-Kč/měs. ) + popl. za elektřinu. Odměna RK 1/2 nájmu.

Mapa