Byt 3+1/B, po celkové rekonstrukci, ulice U Mrázovky, Praha 5 -Bertramka

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu krásný slunný a tichý byt po právě dokončené rekonstrukci v žádané lokalitě. Byt se nachází v menším bytovém domě. Jedná se o klidné bydlení v rezidenční čtvrti, několik minut pěšky od vily Bertramka. Z bytu je nádherný panoramatický výhled na Prahu a to od Týnského chrámu až po Strahov.
Vybavení: velká rohová kuchyňská linka a vestavěné spotřebiče (varná deska, trouba, digestoř). Koupelna s vanou, umyvadlo a pračka. Samostatné WC. Ústřední topení (plynový kotel v domě). Nová okna a nové vnitřní dveře vč. rámů. V celém bytě jsou nové kvalitní vinylové podlahy, osvětlovací tělesa a tyče na záclony a vnitřní žaluzie v oknech. V předsíni jsou 3 vestavěné šatní skříně. Všechny tři pokoje mají samostatné vstupy (dva z předsíně a třetí z kuchyně. Z největšího rohového pokoje je vstup na balkon. Dobře dostupné MHD - několik minut pěšky na autobusovou zastávku směr Anděl. Dobré parkování. K ceně za nájem je třeba připočítat zálohu na služby cca 3.500,-Kč/měs. (topení, vodné stočné, popelnice, osvětlení a úklid domu - přesná výše záleží na počtu osob) + elektřina, kterou si nájemce přihlašuje na sebe. Majitel dává přednost nájemcům bez domácích mazlíčků.
Kauce 20.000,-Kč, odměna RK jen 1/2 nájmu.
Naše mínění: krásné klidné bydlení na prestižní adrese, jehož velkým benefitem je nádherný výhled na Prahu. Vzhledem k dispozici bytu je možno jej využít i pro sdílené bydlení.

Mapa