Pronájem zařízeného bytu 2+kk, 56 m2, Cimburkova, Praha 3 - Źižkov

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu tichý, prostorný, zařízený byt v historickém domě. Byt se nachází v 1. patře. Okna bytu jsou situována na severovýchod (vnitroblok) a jihozápad (klidná ulice). K dispozici ihned.

Skvěle dostupné místo MHD v širším centru Prahy - autobusy za rohem. Tramvaje a metro v dosahu. V blízkosti je vstup do Žižkovského tunelu - průchodu do Karlína. V okolí je spousta obchodů, bister, kaváren a i vstup do jednoho z největších pražských parků - Vítkova.

Vzhledem k zařízení, tj. ložnice a obývací pokoj je byt ideální pro jednu osobu či pro pár . Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení (max. 2 osoby) bez domácích mazlíčků. Byt nelze krátkodobě podnajímat a vzhledem k dispozici a zařízení (obývací pokoj a ložnice) není vhodný pro spolubydlení.

Dispozice: V předsíni o velikosti cca 13 m2 je umístěna kuchyňská linka. Odtud jsou samostatné vstupy do obou pokojů (cca 26 m2 a 17 m2), dále do koupelny a na samostatné WC.

Vybavení: kuchyňská linka s mikrovlnnou troubou, lednice, pračka a nábytek včetně pěkné nové sedačky - viz fotogalerie. Ohřev vody elektrický boiler, topení - elektrické přímotopy. Vše je na elektřinu, tzn. výhodný tarif!

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 550,- Kč/os./měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu). Elektřinu si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce 15 000,- Kč, odměna RK 1/2 nájmu.

Mapa