Pronájem bytu 2+kk, 50 m2, Cimburkova, Praha 3 - Źižkov


Pronajmuto



další obrázky

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně byt v pěkném, původně pavlačovém domě u Prokopova náměstí.
WC pro tento byt je mimo byt na zasklené pavlači cca 3 metry od bytu.

Byt je po úpravě a nachází se ve 3. patře domu bez výtahu.

Skvěle dostupné místo MHD v širším centru Prahy - autobusy, tramvaje, metro. V blízkosti je vstup do Žižkovského tunelu - zkratky do Karlína. V okolí je spousta obchodů, bister, kaváren a i vstup do jednoho z největších pražských parků - Vítkova.

Dispozice: V původní předsíni s oknem je umístěna nová kuchyňská linka. Odtud jsou samostatné vstupy do koupelny s bidetem a sprch. koutem a do prvního pokoje. Z toho je pak vstup pak do pokoje druhého.

Vybavení: Ohřev vody - elektrický boiler, topení - elektrické přímotopy. Vše v tomto bytě je na elektřinu - tzn. výhodný tarif!

Pokoje jsou průchozí. Byt je tedy ideální pro pár. Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt nelze krátkodobě podnajímat.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 550,-Kč/os/měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu). Elektřinu si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce 15.000,-Kč, odměna 1 nájem. K dispozici ihned. Prohlídky jsou možné po dohodě, tak nás neváhejte kontaktovat.

Mapa