Pronájem částečně zařízeného bytu 2+1, 80 m2, Orebitská, Praha 3


Pronajmuto



další obrázky




Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu pěkný částečně zařízený byt po rekonstrukci na oblíbeném Žižkově. Světlý a prostorný byt se nachází ve 3. patře historického žižkovského domu bez výtahu. K dispozici ihned.
Byt s atmosférou měšťanských časů s částečně zachovalými původními prvky (např. krásné parkety v pokojích a dvoukřídlé dveře).
Pěkné bydlení pro pár, vhodné vzhledem k samostatným vstupům do pokojů z kuchyně i pro spolubydlení (max. 2 osoby). Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků.
Byt nelze dále pronajímat.

Dispozice: z chodby domu se vstupuje do předsíně, dále do kuchyně, odkud je samostatný vstup do obou pokojů. Z předsíně se také vstupuje do koupelny a samostatného WC.

Vybavení: v kuchyni je kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem a v koupelně je pračka se sušičkou. Nábytek: dvě šatní skříně - jedna v předsíni, druhá v ložnici, stůl se židlemi v kuchyni, v ložnici je dvoulůžková postel s nočními stolky a lampičkami. V pokoji je elektrický krb, komoda a stolečky. V koupelně je rohová vana. Na oknech záclony. Vytápění ústřední - vlastní plynový kotel, který ohřívá i vodu.

Skvěle dostupné místo MHD - autobusy i tramvajemi, nedaleko metro Florenc i Hlavní nádraží. V místě je spousta obchodů, restaurací, kaváren, bister i divadlo. Přes ulici je vstup do parku Vítkov.
K ceně za nájem je třeba připočítatat poplatky za služby 650 Kč/os/měs + elektřina a plyn, které si nájemce přihlašuje na sebe (cca 2500 Kč/měs). Vratná kauce 16 000 Kč, odměna RK je jeden nájem.

We offer exclusively for rent a nice partly furnished apartment after reconstruction in the popular Žižkov. Bright and spacious apartment is located on the 3rd floor of a historic Zizkov house without a lift. Available immediately.
Apartment with an atmosphere of burgher times with partly preserved original elements (for example beautiful parquet in the rooms and double doors).
Nice living for a couple, suitable for individual entrances to the rooms roommate (up to 2 people). The owner of the house favors long-term residents without pets.
The apartment can´t be rented out.

Disposition: from the corridor of the house you enter in the hallway, further into the kitchen. From where there is a separate entrance to the two rooms. From the hall you will enter in the bathroom and separate toilets.
Equipment: in the kitchen there is a kitchen line with ceramic hob, microwave, refrigerator with freezer and in the bathroom there is a washing machine/dryer.
Furniture: two wardrobes - one in the hallway, the other in the bedroom, a table with chairs in the kitchen, a bedroom with a double bed and night tables and lamps. The room has an electric fireplace, chest of drawers and little tables. The bathroom has a corner bath. Central heating - own gas boiler that also heats water.

Excellent public transport links by bus and tram, near both Florenc metro. There are plenty of shops, restaurants, cafes, bistros and theaters. The entrance to Vítkov Park is across the street.
The price for the rent is CZK 650 / person / month + electricity and gas log on yourself tenant (about 2500 CZK / month). Deposit of CZK 16,000, reward for real estate agency is one rent.

Mapa