Pronájem 1+kk po rekonstrukci, 30 m2, Žateckých, Praha 4 - Nusle

Popis objektu

Nabízíme k pronájmu útulnou a prostornou garsonieru v žádané části Nuslí. K dispozici ihned.

Byt je umístěn ve 3. patře pěkného činžovního domu s výtahem. Dům ze čtyřicátých let minulého století je také po rekonstrukci vč. zateplení, nových oken, nového výtahu a solárních panelů na střeše (PENB třídy D), tedy nízké náklady na topení a ohřev vody.

Ideální bydlení pro 1 osobu, max. 2 (pár) bez domácích mazlíčků. Minimální doba pronájmu 1 rok, majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení.

Byt je situován na jihovýchod do klidné ulice se vzrostlými stromy nedaleko Vyšehradu. Byt je po kompletní rekonstrukci, má zachovalé původní prvky (dveře, parkety v pokoji). Skvělá dostupnost MHD (tramvaj, autobus, metro C Vyšehrad je 4 minuty pěšky). V místě a okolí je veškerá obč. vybavenost.

Dispozice: předsíň, koupelna se sprchovým koutem a WC, komora na umístění lednice, pokoj.

Vybavení: kuchyňská linka s vestavěným el. dvouvařičem a digestoří s odvětráním do komína. Šatní skříň IKEA v předsíni, jinak bez nábytku. Ústřední topení, UPC v domě.

K ceně za nájem je třeba připočítat zálohy na služby 1.800,- Kč/měs/os (vodné stočné, ÚT, teplá voda, výtah, popelnice, úklid a osvětlení domu) + elektřina, kterou si nájemce přihlašuje na sebe. Odměna RK je 1 nájem.

Mapa