Pronájem bytu 1+kk s velkou krytou terasou, Žateckých, Praha 4 - Nusle

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu slunný byt s velkou krytou terasou ve 4. patře domu s novým výtahem. Volný ihned. Cihlový dům se nachází se v klidné ulici v oblíbené části Nuslí, čtyři minuty pěšky od stanice metra C Vyšehrad. Okna bytu jsou situována na jihovýchod. Pěkný rekonstruovaný činžovní dům (s majitelem) ze čtyřicátých let minulého století je na skvěle dostupném místě i další MHD (tramvaje, autobusy). V okolí je spousta obchodů, restaurace, školy a parky.

Vybavení bytu: kuchyňská linka s vestavěnou elektrickou troubou a digestoří. Nová okna, velká šatní skříň v předsíni, koupelna s vanou, UPC v domě. Ústřední topení (kotelna v domě). Byt má zachovalé původní prvky (dveře, kování). Na podlaze pokoje jsou krásně zrenovované parkety. Činžovní dům je po rekonstrukci vč. zateplení a solárních panelů na střeše (ener. třída je D), což znamená nízké náklady na topení a teplou vodu .

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 1.800,-Kč za měsíc v případě jedné osoby (studená a teplá voda, ÚT, výtah, popelnice, úklid a osvětlení domu). V případě 2 osob se zvyšují poplatky na 2.300,- Kč/měs. Elektřinu si nájemce přihlašuje na sebe a platí zvlášť. Vhodné max. pro dvě osoby. Kauce 15.000,-Kč, provize RK jeden nájem.

Nice renovated apartement, with a roofed terrace of 10m2. Partially furnished: kitchen, cooker, washing machine. Located on the 4th floor with elevator. Central heating for the whole house. Built-In Wardrobes in the hall, bathroom with tub. Quiet place, quiet house. Area is 43 m2 incl. terraces. Close to metro stations, trams, buses. No parking zone. The rental price is to be added
service charges 1500 CZk per person monthly+ energy costs. Service charges for 2 persons is 2000 CZK per month.

Mapa