Pronájem bytu po rekonstrukci, 1+kk, 26 m2, Nuselská, Praha 4 - Nusle

dům z ulice
Pronajmuto
další obrázky



Popis objektu

Nabízíme k pronájmu velmi pěkný a útulný byt po rekonstrukci na výborném místě u Náměstí bratří Synků v Praze 4 -Nusle. Byt se nachází ve 2. patře v kompletně zrekonstruovaném historickém činžovním domě s prostorným novým výtahem. Bezpečné bydlení - vchod do domu i do výtahu na bezpečnostní čip!

K dispozici je od 1.1.2020, prohlídky jsou možné po dohodě se současným nájemcem. Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení bez domácích mazlíčků. Vhodné pro jednu - max. dvě osoby. Minimální doba pronájmu je 1 rok.

Ideální dopravní dostupnost MHD - tramvaje, autobusy, nedaleko je metro C - Pražského povstání nebo I.P. Pavlova. Několik minut do centra.V místě jsou nejen obchody, restaurace, bistra, banky ale i divadla a parky Grébovka, Jezerka, Folimanka a Vyšehrad.

Dispozice: předsíň, oddělený kuchyňský kout, pokoj, prostorná koupelna a WC.

Vybavení: kuchyňská linka, ústřední topení (plynový kotel v domě), ohřev vody el. boiler. V pokoji je plovoucí podlaha, zbytek bytu dlažba. Bez nábytku.

Možnost pronájmu nekrytého parkovacího stání (1.000 Kč/měs.) ve dvoře domu pod uzavřením.

V ceně nájmu jsou již obsaženy poplatky za ústřední topení, výtah, popelnice, úklid a osvětlení domu! K ceně nájmu je třeba připočíst poplatky pouze za vodné a stočné 500 Kč/os./měs. Elektřinu si nájemce na sebe přihlašuje a hradí přímo dodavateli (cca 800 Kč/měs) .

Krásný byt za dobrou cenu, doporučujeme! Kauce 10.000,-Kč. Odměna RK jeden nájem.

Mapa