Pronájem částečně zařízeného bytu 1+1, 45 m2, Prokopova, Praha 3 - Žižkov

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu částečně zařízený byt v půvabném žižkovském pavlačovém domě.
Byt se nachází ve 1. patře domu bez výtahu a má vstup z pavlače. Pavlač domu směřuje na západ a lze ji využívat jako terasu.

Opravený dům se nachází v srdci Žižkova a v okolí je spousta obchodů, restaurací, bister i divadlo. Přes ulici je vstup do jednoho největších pražských parků - Vítkova, v blízkosti je Žižkovský tunel - pohodlná zkratka do Karlína. Výborná dostupnost MHD - autobusy, tramvaje, nedaleko metro C Florenc nebo metro A Flora.

Vybavení: kuchyňská linka s plynovým sporákem, digestoří a pračkou. Malá koupelna se sprchovým koutem, WC samostatné. Vodu ohřívá el. boiler. Plynové vytápění 2x WAW, v domě je UPC. V bytě jsou nová kvalitní dřevěná okna. V pokoji je dvoulůžko (bez matrací), knihovnička a psací stůl se židlí.

Ideální bydlení jednu osobu či pár (vzhledem k velikosti bytu max. 2 osoby). Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Nájemní smlouva je vždy na 1 rok, byt nelze krátkodobě podnajímat.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 700 Kč/os/měs (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) + energie (elektřinu a plyn), které si nájemce přihlašuje na sebe. Vratná kauce 15 000 Kč, odměna RK 1/2 nájmu.

Mapa