Pronájem bytu 1+1 po právě dokončené úpravě 51 m2, náměstí Generála Kutlvašra, Praha 4 - Nusle

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu byt po právě dokončené rekonstrukci ve 4. patře krásného historického domu, který je bohužel bez výtahu. Dům je obklopen parky a nachází se v žádané horní části Nuslí s výbornou dostupností MHD (stanice tramvají za rohem). V místě je spousta obchodů, restaurací, kaváren, naproti je škola a v sousedním parčíku je dětské hřiště. Během úprav v bytě byla dodána nová kuchyňská linka, sporák a el. boiler do koupelny. V pokoji jsou parkety, v kuchyni PVC, v předsíni je dlažba.

Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Max. 2 osoby. Vzhledem ke čtvrtému patru bez výtahu není byt vhodný pro osoby se sníženou pohyblivostí ani pro malé dítě. Byt není vhodný ani ke sdílenému bydlení (průchozí místnosti). Majitel domu si nepřeje využívat byt ke krátkodobým podnájmům.

Dispozice: Z předsíně se vstupuje do kuchyně, koupelny, komory a na samostatné WC. Z kuchyně je dále vstup do pokoje. Okno z pokoje vede směrem do parku a je z něj výhled do zeleně. K dispozici je i zděný sklep v suterénu. V předsíni jsou starší šatní skříně.

Vybavení: Vytápění bytu je zajištěno plynovými topidly Waw. Ohřev vody zajišťuje el. boiler - tzn. nízká sazba.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 700 Kč/os./měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu). Energie (elektřinu a plyn) si nájemce přihlašuje na sebe a platí zvlášť. Kauce 15 000 Kč, odměna RK ve výši 1/2 měsíčního nájmu. Prohlídky jsou možné od 19.12.2022.

Mapa