Pronájem částečně zařízeného bytu 1+1 s balkonem, 58 m2, Praha 3 - Žižkov, Ohrada

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu tichý a světlý byt s malým balkonem po rekonstrukci ve 4. patře cihlového činžovního domu z třicátých let minulého století s výtahem. Dům je rovněž rekonstruovaný a udržovaný. Z bytu je pěkný výhled do klidné ulice se vzrostlými stromy.

Vybavení bytu: rohová kuchyňská linka, sporák, myčka a lednice, v koupelně je pračka, šatní skříň v předsíni, nové bezpečnostní dveře. Koupelna je se sprchovým koutem, samostatné WC. Vlastní ústřední topení (plynový kotel). Nová okna, zachovalé některé původní detaily (repasované dveře).

Dispozice bytu: velká předsíň se vstupem na balkon. Z předsíně se vstupuje do všech místností v bytě. Balkon a okna jsou situována na jihozápad.

Výborná dopravní dostupnost MHD - za rohem zastávky tramvají, autobusů Ohrada, nedaleko je stanice metra A Želivského.
V místě je spousta obchodů, restaurací, kino, přes ulici vstup do jednoho z největších pražských parků - Vítkova.

Majitel dává přednost klidnému nájemci bez domácích mazlíčků -max. 2 osoby. K nájmu je třeba připočíst 500,-Kč měsíčně na osobu jako zálohu na vodu, popelnice a výtah + zálohy na elektřinu a plyn, které jsou 4.500,-Kč za měsíc. Kauce 15.tis. Kč, odměna RK 1/2 nájmu. Prohlídky jsou možné od 16.5.2022.

Mapa