Pronájem bytu v širším centru Prahy 1+1, 40 m2, Cimburkova, Praha 3 - Žižkov

Popis objektu

Nabízíme k pronájmu pěkný a útulný byt s pračkou po celkové úpravě ve vyhledávané lokalitě Žižkova. Nachází se ve 2. patře udržovaného historického činžovního domu bez výtahu. K dispozici ihned.

Výborná dostupnost MHD včetně metra (Florenc i Flora), v okolí je spousta obchodů, restaurací, barů i bister. Přes ulici je vstup do jednoho z největších pražských parků - Vítkova.

Ideální bydlení pro jednu osobu nebo pár (max. 2 osoby - není vhodné na spolubydlení). Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt nelze využívat ke krátkodobým pronájmům.

Dispozice: kuchyně, ze které se vstupuje do pokoje a do koupelny s WC.

Vybavení: kuchyňská linka se sporákem a pračkou, koupelna je s rohovou vanou a WC. Ohřev vody elektrický boiler, topení 2x nové elektrické přímotopy - vše s výhodným tarifem na elektřinu. Okna pokoje jsou situovány do ulice Prokopova. Okna kuchyně mají mříže a vedou na chodbu domu, na renovovanou zasklenou pavlač (poslední byt). Plovoucí podlaha v pokoji, PVC v kuchyni. V domě je UPC.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 550 Kč/os/měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) + elektřinu, kterou si nájemce přihlašuje na sebe a hradí přímo dodavateli. Kauce 15 000 nájem, odměna RK 1/2 nájmu.

Mapa