Pronájem částečně zařízeného bytu 1+1, 38 m2, Sládkovičova ul., Praha 4-Krč -bez provize

Popis objektu

Bez provize pro RK nabízíme exkluzivně k pronájmu z větší části zařízený, světlý, příjemný byt ve ve 13. patře atypického panelového domu postaveného dle atyp. švédského projektu. Dům prošel revitalizací, má plastová okna, nové výtahy a je zateplený. K dispozici je byt ihned.

Pěkné a klidné místo uprostřed vzrostlé zeleně v oblíbené lokalitě. Výborná dostupnost MHD - nedaleko domu je zastávka autobusů jezdících na Kačerov (metro C). V místě je veškerá občanská vybavenost. V blízkosti je Thomayerova nemocnice a Kunratický les.

Ideální bydlení pro jednu osobu či pár. Majitel bytu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení (max. 2 osoby) a bez domácích mazlíčků. Byt nelze krátkodobě podnajímat.

Dispozice: Z předsíně se vchází do pokoje a do koupelny, která je zděná. Z pokoje se vstupuje do kuchyně.

Vybavení: Nová kuchyňská linka s malou myčkou, nový plynový sporák, jídelní stůl a 2 židle, lednička, pračka. V předsíni jsou dvě nové šatní skříně. V bytě jsou plastová okna a nové vnitřní dveře. V pokoji je nábytková stěna a televizor. Koupelna je s vanou a WC. Topení ÚT dálkové. K bytu náleží i sklep. V domě je speciální místnost na jízdní kola.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 1.600,-Kč měsíčně v případě 1 osoby (vodné stočné, ÚT, teplá voda, popelnice, výtah, úklid a osvětlení domu) za jednu osobu, v případě dvou osob jsou tyto poplatky za služby 2.000,-Kč/měs. + energie (elektřina a plyn dohromady cca 1.000,-Kč/měsíc), které si nájemce převádí na sebe. Kauce 15.000 Kč. Provize pro RK není od zájemce vyžadována.

Mapa