Pronájem bytu 1+1, 45 m2 , Prokopova, Praha 3 - Žižkov


Pronajmuto



další obrázky

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu útulný nezařízený byt po rekonstrukci ve 2. patře historického pavlačového domu bez výtahu. Do bytu se vstupuje z malebné slunné pavlače, kterou lze užívat jako terasu. K dispozici ihned.

Dům se nachází v srdci Žižkova - skvělé spojení autobusem, tramvají, nedaleko je i metro (C Florenc nebo A Flora), v místě je spousta obchodů, restaurací, klubů i známé Žižkovské divadlo Járy Cimrmana. V blízkosti je i Žižkovský tunel - pohodlná pěší zkratka do Karlína.

Pronájem je minimálně na 1 rok, majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Ideální bydlení pro pár (max. 2 osoby). Vzhledem k dispozici byt není vhodný pro spolubydlení a nelze jej krátkodobě pronajímat!

Dispozice: vstup do kuchyně, odkud je přístup do koupelny a WC. Z kuchyně se vstupuje do pokoje., kde jsou parkety.

Vybavení: kuchyňská linka se sporákem a digestoří, lednice, příprava na pračku, koupelna je s vanou, samostatné WC. Vytápění: 2x plynová topidla WAW, ohřev vody je elektrickým boilerem.

Činžovní dům má novou střechu, rekonstruované pavlače, dveře na pavlače a domovní zvonky. Do domu je zavedeno UPC.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 520 Kč/os./měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu). Energie
(elektřinu a plyn) si nájemce přihlašuje na sebe. Odměna RK jeden nájem, kauce 10 000 Kč.

Mapa