Pronájem atypického bytu 1+1, 50 m2, Cimburkova, Praha 3 - Žižkov

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu atypický, prostorný a světlý byt po úpravě s francouzským oknem v pokoji. Nachází se ve 2. patře v historickém činžovním domě v srdci Žižkova. Dům je bez výtahu. Vlastní (samostatné) WC s umyvadlem je mimo byt.
K dispozici ihned.

Bydlení za dobrou cenu, vhodné zejména pro mladý pár (max. 2 osoby). Byt není vhodný pro spolubydlení (průchozí místnosti), ani jej nelze krátkodobě podnajímat.
Minimální doba pronájmu 1 rok, majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků.
Dispozice: z chodby domu se vstupuje do kuchyně, odtud do pokoje. Vlastní WC je umístěno mimo byt ve stejném podlaží na chodbě domu (cca 8 m od bytu).

Vybavení: v kuchyni je menší kuchyňská linka s elektrickým dvouvařičem a sprchový kout. Topení - 2x elektrická akumulační kamna , ohřev vody el. boiler (v bytě není plyn vše je na elektřinu, tzn. výhodný tarif). Bez nábytku. V pokoji jsou pěkné původní parkety.

V místě je spousta obchodů, restaurací, bister a a rohem je populární Divadlo Járy Cimrmana. Přes ulici je vstup do jednoho největších pražských parků - Vítkova, v blízkosti je Žižkovský tunel a tedy pohodlná pěší zkratka do Karlína. Výborná dostupnost MHD - autobusy, tramvaje, nedaleko metro C Florenc nebo metro A Flora.

K ceně za nájem je třeba připočítat zálohy za služby 550 Kč/os/měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) a elektřinu, kterou si nájemce přihlašuje na sebe a hradí přímo dodavateli. Kauce 11 000 Kč, odměna RK jeden nájem.

Mapa