Pronájem bytu po rekonstrukci 1+1, 34 m2, Orebitská, Praha 3 - Žižkov


Pronajmuto



další obrázky











Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu útulný, tichý a nezařízený byt po právě dokončené rekonstrukci na oblíbeném Žižkově, připraveno pro prvního nájemce. Nachází se ve 2. patře krásného historického činžovního domu bez výtahu a okna jsou situována na jih do klidného vnitrobloku. K dispozici od 1. listopadu, prohlídky možné ihned.

Výborně dostupné místo MHD - autobusy, tramvaje, nedaleko metro Florenc či Hlavní nádraží, tato část Žižkova je po právě dokončené revitalizaci. V místě je spousta obchodů, restaurací, bister, také velký park - Vítkov, nedaleko je Žižkovský tunel - pohodlná zkratka do Karlína.

Pěkné bydlení pro pár v širším centru Prahy (max. 2 osoby). Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Byt není vhodný pro sdílené bydlení (průchozí místnosti), byt nelze dál podnajímat.

Dispozice: z předsíně se vstupuje do kuchyně a na WC, z kuchyně je vstup do koupelny a do pokoje.

Vybavení: vstupní bezpečnostní dveře, kuchyňská linka, elektrický sporák, digestoř, v pokoji vestavěné patro, krásné původní renovované parkety, úložný prostor. Byt
lze dovybavit lednicí s mrazákem. Sprchový kout v koupelně, samostatné WC, ohřev vody elektrický boiler, topení elektrické přímotopy - tzn. výhodný tarif!

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 600 Kč/os/měs (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) + elektřina, kterou si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce jeden nájem, odměna RK jeden nájem.

Mapa