Pronájem nezařízeného bytu 3+kk, 70m2, Opatovická, Praha 1 - Nové Město

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu byt po kompletní rekonstrukci v historickém centru Prahy. Vzhledem k dispozici bytu - dva krajní stejně velké pokoje se samostatnými vstupy z prostředního pokoje s kuch. koutem, který je uprostřed bytu, jej lze využít jak pro rodinu, tak i pro spolubydlení dvou nezávislých osob, příp. i dvou párů.

Byt je v 1.patře a má zachovány i některé původní prvky. Majitelé domu upřednostňují dlouhodobý pronájem bez domácích mazlíčků. Byt nelze pronajímat krátkodobě.

Dispozice: z předsíně se vchází do koupelny a prostředního pokoje s kk, který popřípadě může sloužit i jako obývací pokoj, protože linka je umístěna ve výklenku Z prostředního pokoje s kk jsou samostatné vstupy do obou krajních pokojů, které jsou zhruba stejně velké. Okna bytu jsou situována na západ.

Vybavení: kuchyňská linka Ikea s elektrickou indukční deskou, vestavěnou elektrickou troubou a přípravou na myčku, která bude spolu s volně stojící lednicí dodána majitelem. Velká koupelna s vanou a WC. Parkety v celém bytě. Vlastní ústřední topení i ohřev vody (plynový kotel). Nová elektroinstalace i plynoinstalace, krásné repasované dvoukřídlé dveře, okna i parkety.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 500,-Kč/měs./osoba (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) a energie (elektřinu a plyn), které si nájemce přihlašuje na sebe a hradí přímo dodavateli. Jistota/vratná kauce je ve výši 25.000,-Kč. odměna RK je ve výši 1/2 měsíčního nájmu.

Mapa