Pronájem nezařízeného bytu s balkonem 2+1, 70 m2, Orebitská, Praha 3 - Žižkov

Dům
Pronajmuto



další obrázky





Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu prostorný, tichý, nezařízený byt s balkonem, po rekonstrukci, ve 2. patře historického domu bez výtahu.
Byt je k dispozici ihned.
Vyhledávané místo v širším centru Prahy pod Vítkovem velmi dobře dostupné MHD - jen 5 minut autobusem na metro Florenc.
V místě je spousta obchodů, bister, restaurací, hudebních klubů i divadel. Obchod s potravinami přímo v domě. V okolí jsou též školy a školky. Několik minut pěšky do jednoho z největších pražských parků - Vítkova.
Okna bytu jsou situována takto: Do klidného vnitrobloku na jižní stranu (kuchyň a jeden pokoj), do ulice (druhý pokoj).

Majitel domu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení a bez domácích mazlíčků. Minimální doba pronájmu je jeden rok, majitel si nepřeje využívání bytu ke krátkodobým pronájmům.

Dispozice: prostorná předsíň do L, ze které se vchází do kuchyně, jednoho pokoje a koupelny a WC. Z kuchyně se vchází do dalšího pokoje. Tento pokoj má vstup i z předsíně. Byt má tedy samostatný vstup do obou pokojů a je tedy vhodný i pro spolubydlení dvou osob.

Vybavení: kuchyňská linka s plynovou varnou deskou, novou troubou a digestoří. Velká lednice s mrazákem. Koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC. Vlastní ústřední topení - plynový kotel. Krásné parkety v obou pokojích.

K ceně za nájem je třeba připočítat poplatky za služby 600 Kč/os./měs. (vodné stočné, popelnice, úklid a osvětlení domu) + energie, které si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce 20 000 Kč, bez provize pro RK..

Mapa