Pronájem částečně zařízeného bytu 1+kk, 24 m2, Nad lesním divadlem, Praha 4 - Novodvorská

Popis objektu

Nabízíme exkluzivně k pronájmu světlý, útulný, částečně zařízený byt v 11. patře zatepleného třináctipodlažního panelového domu. Byt je situovaný na jihozápad a je po rekonstrukci prováděné před pěti lety a nyní je nově vymalovaný. K bytu lze užívat i sklepní kóji.
K dispozici ihned.

Dům má nové výtahy, nová plastová okna a upravené společné prostory. Klidné bydlení skvěle v příjemné lokalitě. Dostupnost MHD (autobusy, metro C Kačerov jen tři zastávky). Dostatek parkovacích míst před domem. V blízkosti je lesopark, koupaliště Lhotka. V ulici je supermarket, na konci ulice je OC Novodvorská Plaza, minigolf. Nedaleko je poliklinika, kulturní centrum i restaurace.

Bydlení ideální pro jednu osobu - max. pro pár (2 osoby). Majitel bytu upřednostňuje zájemce o dlouhodobé bydlení, bez domácích mazlíčků. Byt nelze krátkodobě pronajímat.

Vybavení: kuchyňská linka Ikea, indukční dvouvařič, mikrovlnná trouba, stolek se židlemi, 3 komody na prádlo, dvoulůžko (rám s rošty) bez matrací. V předsíni je velká šatní skříň s posuvnými dveřmi a botní. Koupelna je se sprchovým koutem, WC je samostatné. Ústřední topení. Nová lednička a pračka.

K ceně nájmu je třeba připočítat zálohy na služby 2.300,- Kč v příp. jedné osoby/měs. (ÚT, teplá a studená voda, popelnice, výtah, úklid a osvětlení domu)+ náklady za elektřinu, které si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce 15.000,-Kč, odměna RK je 5.000,-Kč.

Mapa